Laadpaal voor thuis én op de zaak

Ontspannen je elektrische auto opladen en je eigen stroom onderweg gebruiken, zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

Wallbox
myEnergi
Sonnen
ABL
myEnergi
Sonnen
ABL

Gebruik 100% van uw eigen stroom

Met een Laadpaal kunt u thuis uw eigen stroom gebruiken om uw elektrische auto betrouwbaar op te laden. Dit biedt u een handig alternatief voor de openbare laadpaal en u kunt bovendien de stroom van uw zonnepanelen installatie rendabel gebruiken om uw auto op te laden met groene energie.

Wallbox Referenz der Pader Solartechnik

Wallbox Referenz der Pader Solartechnik

Hoe kan ik thuis opladen met mijn zonnepanelen installatie?

Een Laadpaal wordt via een elektriciteitsleiding aangesloten op het elektriciteitsnet. Dit betekent dat naast de andere verbruikers in het huishouden ook de laadpaal kan worden voorzien van elektriciteit uit het PV-systeem. De daar opgewekte elektriciteit stroomt dus naar de laadpaal en is vervolgens beschikbaar voor het opladen van een elektrische auto. Opladen vanuit huis bespaart middelen, tijd en geld. Bovendien zijn standaard huishoudelijke stopcontacten niet ontworpen om elektrische auto’s op te laden. Investeren in een laadpaal is een langdurig en toekomstgericht pluspunt voor de energietransitie.

Aan welke eisen moet worden voldaan?

Een laadpaal kan geïnstalleerd worden op elke plaats waar uw elektrische auto geparkeerd en opgeladen wordt. Iedereen die eigenaar is van een huis of flat kan een prive laadpaal op het terrein plaatsen. Hiervoor gelden de volgende wettelijke vereisten: een laadpaal met een capaciteit tot 12 kWh hoeft enkel aangemeld te worden bij de netbeheerder. Voor een capaciteit van meer dan 12 kWh moet daarentegen een aanvraag worden ingediend bij de gemeente. Als full-service bureau zorgen wij voor de volledige registratie van uw systeem, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw persoonlijke zonnesucces.

Wallbox Referenz der Pader Solartechnik

FAQ

Neuigkeiten