Zonneparken

Maak ongebruikte open ruimtes weer aantrekkelijk of investeer met een vooruitziende blik om winst te maken voor uw eigen bedrijf en een groener milieu.

Zonneparken
  • Technikkonzept
  • Projektentwicklung
  • Anlagenbau (EPC)
  • Trassenplanung
  • Gemeinderatsbegleitung
  • Bauleitplanverfahren
  • Netzprüfung
  • Betriebsführung (O&M)
  • Vertragsgestaltung

Uw potentieel in veilige handen

Zonne-energie is in trek als nooit tevoren. De elektriciteitsprijzen blijven stijgen, waardoor zelf geproduceerde zonnestroom steeds aantrekkelijker wordt voor eigen gebruik of voor verkoop aan netbeheerders. Tegelijkertijd maken talrijke subsidies investeringen in zonne-energie steeds lucratiever. Het grondpotentieel voor de verdere uitbreiding van zonneparken is nog steeds enorm en steeds meer landbouwgrond kan niet meer rendabel worden bebouwd.

Als eigenaar van dergelijke open ruimte kunt u uw omzet weer verhogen door vrijstaande zonnepanelen installaties te laten installeren, waarvan u de opbrengst ofwel zelf voor uw bedrijf kunt gebruiken ofwel winstgevend aan het net kunt terugleveren.

Leistungen

Voor verhuurders

Bent u landbouwer of grondeigenaar van landbouwgrond die u geen rendement meer oplevert? Landbouwgrond kan na jaren geen rendabele opbrengst meer genereren en ontneemt u belangrijk potentieel. Met een zonnepark kunt u opnieuw winst maken op uw grond en gaat u van landbouwer naar een energieboer die zijn pacht niet verspilt maar lucratief gebruikt.

Voor beleggers

Bent u investeerder en wilt u uw kapitaal winstgevend en met het oog op de toekomst investeren? In plaats van uw kapitaal te verliezen aan belastingen, stijgende inflatiepercentages of boeterente, kunt u uw kapitaal winstgevend investeren: in de vorm van commerciële stroom uit uw eigen zonnepark als veilige kapitaalinvestering. De investering in een grondgebonden systeem wordt bovendien gekenmerkt door een laag risico, omdat het bedrijfsmodel van een dergelijk systeem denkbaar eenvoudig en volwassen is.

inventarisatie, analyse, planning

Voordat we uw grondgebonden systeem plannen, beoordeelt ons getrainde team de open ruimte waarop u wilt bouwen. Wij maken beeldmateriaal om de planning zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk te maken. De op basis hiervan opgestelde analyse geeft u een nauwkeurig overzicht van de rentabiliteit van uw installatie en toont u de potentiële winst die u kunt genereren. Hier ziet u al hoe hoog de besparingen van uw zonnepark kunnen zijn. De gedetailleerde planning bouwt voort op de resultaten van onze inventarisatie en analyse - hier kunt u individuele wensen kenbaar maken en ons de vragen stellen die onder uw nagels branden.

Full-Service - alles aus einer Hand

Als Powerzon werken wij onafhankelijk van bekende fabrikanten in de zonnebranche. Wij bieden u volledige fabrikantneutraliteit en proberen u niet te overtuigen van producten waar wij zelf niet 100% achter staan. Wij adviseren u individueel op basis van uw wensen en de eisen die u aan uw systeem stelt. Van de planning tot de installatie van uw systeem staan wij als betrouwbare partner 24 uur per dag voor u klaar. Onze experts zijn specialisten op hun gebied en werken snel en routinematig samen om het economische succes van uw zonnepark te garanderen.

Freiflächenanlagen-Referenz der Pader Solartechnik GmbH

Partner für Freiflächenanlagen

Wij plannen, ontwikkelen en bouwen internationaal krachtige zonneparken voor particuliere en commerciële klanten. Daarnaast ontwikkelen wij internationale zonneparken vanaf 8 MW voor investeerders. Dit komt overeen met een open ruimte van ca. 10 hectare. Ons team bouwt zonneparken op open terreinen die geen landbouwopbrengst meer kunnen genereren of op braakliggende terreinen die u als investeerder rendabel wilt gebruiken. Als totaalpakket nemen wij alle projectzorgen uit handen en blijven wij ook steeds uw competente gesprekspartner.

Vorteile

Misoogst behoort tot het verleden

Op basis van de voorafgaande analyses stelt ons team betrouwbare opbrengstprognoses op die u inzicht geven in de te verwachten winst en u in staat stellen de winstgevende toekomst positief tegemoet te zien.

Ervaar je belastingdruk en wil je deze verlagen?

Met een zonnepark kunt u veel belasting besparen. U kunt ook gebruik maken van andere afschrijvingsmogelijkheden om uw jaarlijkse belastingdruk te verlagen.

bodemregeneratie

Met een zonnepark kunt u uw ongebruikte landbouwgrond ecologisch verbeteren. De langdurige grondrust zal uw omzet minimaliseren. Als u een vrijstaand systeem installeert, heeft u weer winst gemaakt die u voor uzelf kunt gebruiken.

Duurzame pachtinkomsten.

Gebruik weer braakliggende grond - voor de komende 20 tot 40 jaar. Investeer in een zonnepark en profiteer vele tientallen jaren van de betrouwbare zonne-energie die het hele jaar door beschikbaar zal zijn.

Betrouwbare opbrengstprognoses

Op basis van de voorgaande analyses maakt ons team betrouwbare opbrengstprognoses die u inzicht geven in de verwachte economische winst en u in staat stellen de winstgevende toekomst positief tegemoet te zien.

Beperkte tijdsinvestering.

Een gebied dat geen landbouwopbrengst meer genereert, moet nog steeds worden bewerkt en onderhouden. Met de aanleg van een zonnepark bespaart u uw eigen kostbare arbeidstijd en kunt u bovendien extra verdienmogelijkheden creëren.

dubbele functie

Agri-PV, is de combinatie van duurzame landbouw en opwekking van zonne-energie op dezelfde landbouwgrond. Het is mogelijk om ondanks het zonnepark met Agri-PV uw kostbare grond te blijven gebruiken voor agrarische doeleinden of gewoon schapen te laten grazen tussen de zonnepanelen.

Elektromeisterbetrieb und Ingenieursbüro

Als eingetragener Elektromeisterbetrieb mit Spezialisierung auf Photovoltaik, Batteriesysteme und E-Ladestationen, der mit zertifizierten Ingenieuren Hand in Hand zusammen arbeitet, profitieren Sie von mehr Sicherheit in der Branche. Alle erforderlichen Anträge für die Genehmigung der Einspeisung, Zähler oder Messkonzepte werden intern für Sie gestellt. Als ein in der Handwerksrolle eingetragenes Unternehmen bieten wir Ihnen ein hohes Maß an Qualität und Verantwortung.

Alle für Sie essenziellen Abläufe werden von uns direkt intern bearbeitet und gelöst. Hiermit gewinnen wir für Sie einen entscheidenden Zeitvorteil, der sich auf jeden Punkt Ihres Bauvorhabens positiv auswirkt.

Freiflächenanlagen-Referenz der Pader Solartechnik GmbH

Welche Flächen?

Konversionsflächen aus früherer wirtschaftlicher Verwendung

Land entlang Autobahnen oder Schienenwegen

Ackerland in benachteiligten Gebieten

Landwirtschaftliches Areal

Brachland

Ausgewiesene Flächen für Photovoltaik

FAQ

Neuigkeiten